About me

Jaa että mikäs tyyppi minä oikein olenkaan?
Noh, olen Henna, 22-vuotias pienen maalaiskylän kasvattama rääväsuinen kakara. Olen ihan tavallisesta viiden hengen perheestä se pienin otus, ihan kirjaimellisestikin. Jotakin kummaa tapahtui, ja 165 senttimetrin pituusennusteesta jäi uupumaan kokonaista seitsemän senttiä. Kitukasvuiseksi kääpiöksi siis jäin, mutta samapa tuo. Onneksi on ihan mukavaa olla pieni.

Vuoden 2013 elokuussa kyllästyin lopullisesti moisiin pystymetsiin ja laakeisiin peltoihin, joten otin ja muutin maalta kaupunkiin. Nykyisin asustelenkin kaupungin laitamilla kaksiossa kaksilahkeiseni sekä muuan pienen hännänheiluttajan kanssa. Arkeni kuluu opintojen parissa ammattikorkeakoulussa, jossa opiskelen liiketaloutta toista vuotta. Ei-niin-salaisena haaveenani olisi taputella nämä opinnot kolmessa vuodessa kasaan, ja hakea tämän jälkeen yliopiston puolelle maisterin papereita noutamaan. Nähtäväksi jää miten tämän projektin kanssa käy, mutta pidän toivoa yllä ja riman korkealla arvosanojen  kanssa.

Luonteeltani olen suhteellisen temperamenttinen kaveri, mutta osaan olla ihan kivakin kun sille päälle satun. Rakastan kirjoittamista, ja runosuonen sykkiessä tekstiä tulisi aina varmaankin pienen romaanin verran. Valokuvaaminen on myös ihan hullun hauskaa puuhaa, ja lähestulkoon aina siellä missä minä olen niin on myös uskollinen Canonini menossa mukana. Ja tämän huomaa kyllä kuvien määrästä, joita tursuilee kymmeniltä muistitikuilta. Kahden viimeisimmän mainitsemani seikan takia bloggaaminen on minulle erittäin rakas harrastus, sillä tässähän pääsee molempia toimintoja harjoittamaan vallan mainiosti. Enkä oikeasti tiedä parempaa fiilistä kuin hurjan postausinspiraation saaminen, ja sitä lähtiessä toteuttamaan ei meinaa välillä edes pöksyissään pysyä. Siitä hetkestä sitten puhumattakaan, kun omaa aikaansaannosta pääsee vihdoin pitkien paranteluiden ja viimeistelyjen jälkeen syöksemään ulos ihmisten ilmoille.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti